Cinema solidari a la fresca

cartell_cinema_solidari_2024.jpg

Adú

Es tracta d'una sessió gratuïta de cinema solidari a la fresca, organitzat per l'Àmbit de Solidaritat i Cooperació de l'Àrea de Servei a les Persones i Drets Socials i el col·lectiu d'Envelliment Actiu de la Regidoria de Relacions Ciutadanes amb la col·laboració de la Federació d'associacions de veïns de Reus (FAVR) i l'Associació ACTE Cambrils, una associació cultural cinematogràfica del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Aquest any, s’ha canviat la ubicació i, en lloc de fer-se al Jardí de la casa Rull, es farà a La Palma (carrer Ample, 75). La pel·lícula que es projectarà a les 22 h és Adú de Salvador Calvo. L'objectiu és que la ciutadania pugui gaudir d'una activitat d'oci cultural i social a la fresca amb la projecció d'una pel·lícula amb valors solidaris.

 Per assistir a aquesta sessió de cinema solidari, cal inscripció prèvia a través de l'enllaç següent: https://inscripcions.reus.cat/cinemasolidarialafresca24

Aquesta activitat forma part de la programació d'estiu que la Xarxa de Centres Cívics de Reus ha organitzat, per primera vegada, de manera conjunta amb el col·lectiu d'envelliment actiu, perquè tothom, i de manera especial les persones amb més de seixanta anys, en pugui gaudir. Una programació d'activitats molt diversa i adreçada a tots els públics, des dels infants a la gent gran, on el 80% de les activitats són gratuïtes. S'han programat balls, dansa, música, cuina, visites, contes, tallers, cinema, caminades o activitats a l'aire lliure als espais oberts com els jardins del Mas Carandell o la Palma. Una programació conjunta que permet generar una major oferta, la creació d'espais intergeneracionals i el reconeixement de tot el cicle de vida.

 Adú

Any: 2020

Durada: 119 min

País: Espanya

Direcció: Salvador Calvo

Guió: Alejandro Hernández

Música: Roque Baños

Fotografia: Sergi Vilanova

Repartiment: Luis Tosar, Anna Castillo, Álvaro Cervantes, Miquel Fernández, Zayiddiya

Dissou, Moustapha Oumarou, Adam Nourou, Jesús Carroza, Ana Wagener, Nora Navas,

Marta Calvó, Josean Bengoetxea, Jose María Chumo, Candela Cruz, Rubén Miralles,

Emilio Buale

Productora: Ikiru Films, La Terraza Films, Telecinco Cinema, ICAA, Mediaset España, Mogambo i Netflix.

Sinopsi: En un intent desesperat per a arribar a Europa i agotzonats davant una pista d'aterratge a Camerun, un nen de sis anys i la seva germana major esperen per a colar-se a les bodegues d'un avió. No gaire lluny, un activista mediambiental contempla la terrible imatge d'un elefant, mort i sense ullals. No només ha de lluitar contra la caça furtiva, sinó que també haurà de retrobar-se amb els problemes de la seva filla nouvinguda d'Espanya. Milers de quilòmetres al nord, a Melilla, un grup de guàrdies civils es prepara per a enfrontar-se a un gran nombre de subsaharians que ha iniciat l'assalt a la tanca. Tres històries unides per un tema central, en les quals cap dels seus protagonistes sap que els seus destins estan condemnats a creuar-se i que les seves vides ja no tornaran a ser les mateixes.

Premis:

2020: Premis Goya: Millor Direcció, Actor Revelació (Nourou), So i Direcció de Producció

2020: Premis Forqué: Nominada a millor pel·lícula i cinema en educació i valors

2020: Premis Feroz: nominada a millor música 2020:

Premis Gaudí: Millor Direcció de Producció. 5 nominacions.

Edat recomanada: majors de setze anys.

 

PREU

Gratuït i obert a tothom. Cal inscripció prèvia: https://inscripcions.reus.cat/cinemasolidarialafresca24


VENDA D'ENTRADES (link is external)


ON

La Palma

Carrer ample, 75

Com arribar-hi (link is external)


QUAN

el 17/07/2024

a les 22:00

LOCALITZACIÓ