Programació de temporada

CICLE GRANS MESTRES

El cicle Grans Mestres és un projecte del Teatre Fortuny en el qual es vinculen actors reconeguts a nivell nacional amb artistes locals que ofereixen versions d’obres de l’àmbit de la dramatúrgia universal, contemporània i clàssica. Amb l’objectiu d’interpel·lar a l’espectador allunyant-lo de la seva zona de confort, donat veu a autores i autors coneguts i desconeguts es normalitzat el treball d’artistes del territori al costat de noms de gran prestigi a nivell nacional i internacional.

REUS CULTURA CONTEMPORÀNIA

Reus Cultura Contemporània (RCC) és l’etiqueta que serveix per denominar la programació estable de música en viu que ha engegat l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de l’Ajuntament de Reus.  L’RCC vetlla per a dotar la ciutat de Reus d’una programació estable de música contemporània que permet normalitzar el consum cultural al Camp de Tarragona. Dins la programació s’han consolidat espais com l’Absenta i el Racó de La Palma, el Casal Despertaferro, la Sala polivalent de La Palma, el Jardí de la Casa Rull.

REUS JAZZ CAVA

És un programa que té com a objectiu organitzar jams sessions amb músics locals, interaccionant amb els músics professionals vinguts de la vibrant escena jazzística de Catalunya.

CIRC LLUNAR

El projecte Circ Llunar presenta un espectacle de circ mensual, lligat amb la lluna plena, com a símbol d’un cicle temporal. La programació d’espectacles de diferents tècniques de circ durant tot l'any té l’objectiu de potenciar la vinculació entre Reus i el circ durant tot l’any, més enllà de la Fira Trapezi. Es tracta d'un cicle que s'adreça al púbic familiar, de proximitat i que presenta també estrenes o noves creacions.